Framtidens hampacafé

Vi bygger framtidens hampacafe, en miljövänlig mötesplats med mathantverk för här- eller när distribution, spännande möjligheter till events, yoga, workshops, produktutveckling och måltidsupplevelser. Allt kopplat till hampan, gården och dess råvaror i PROJEKT LADAN. Vi kommer även att öppna en hampabutik i anslutning till ladan.

Lena Olins tankar om ekologi

Världsstjärnan Lena Olin är en av Mossagårdens kunder. Lenas val är att aktivt ta ställning för den ekologiska maten genom att helt gratis ställa upp på en liten kortfilm för Mossagården. Här delar hon med sig av sina egna tankar och funderingar kring ekologisk mat...

Förvara grönsakerna rätt!

Som konsument bör du vara uppmärksam på att ekologiska grönsaker och frukt generellt sett har något kortare hållbarhet än de konventionella. Anledningen till detta är de inte innehåller några konserveringsämnen eller besprutas med några kemiska fungicider, vilket...

Ekomat och hälsa

Meningarna går fortfarande isär om ekologisk mat verkligen är mer hälsosam än konventionellt odlad mat. Forskningen har hittills inte kommit så långt inom området, men det finns en hel del som talar för den ekologiska kosten.   Bättre näringsinnehåll Det som...
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. View more
Okey