Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Aubergine- och tomatgratäng
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
INGREDIENSER (4 port)
E
1 aubergine
E
1 gul lök
E
1 rödlök
E
1 vitlöksklyftor
E
1 msk av olja
E
1 tsk av blomkålshuvud
E
3 tomater
E
1 dl av grädde
E
1 dl av grönsaksbuljong
E
1 tsk av vetemjöl
E
100 gr av fetaost
E
12 gröna oliver
Hacka gul lök, rödlök, vitlöksklyftor.
Sätt ugnen på 200°.
Förväll aubergineskivorna ca 3 minuter i lättsaltat vatten.
Stek löken.
Varva aubergine och lök i en gratängform.
Strö timjan och salt mellan varven.
Blanda grädde, grönsaksbuljong och vetemjöl och häll över.
Bred ut tomatskivorna och grädda gratängen i 30 minuter.
Ta ut och strö över oliver och smulad fetaost, ställ in i ugnen ytterligare 5 minuter.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey