Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Currymorötter
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
INGREDIENSER
E
1 kg av morötter
E
2 msk av olivolja
E
2 msk av curry
E
1 burk av matlagningsyoghurt
Hacka persilja
Skala och skiva morötterna tunt.
Stek dem i olivolja i 4 minuter.
Strö över curryn, salta och peppra.
Vänd ner yoghurten och dra ifrån spisplattan.
Morötterna ska ha spänsten kvar men får inte vara hårda.
Strö över persilja.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey