Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Morotsbiffar med kikärtor
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
INGREDIENSER
E
4 stora av morötter
E
2 potatis
E
2 msk av keso
E
1 dl av kikärtor
E
1 liten knippa av mynta
E
svartpeppar
E
ströbröd
E
smör
Koka morötter i ca. 5 min.
Koka potatisar i ca. 5 min.
Grovriv morötter och potatis.
Blanda med keson, kikärtorna och vetemjölet.
Smaksätt med svartpeppar och salt och forma till små biffar.
Vänd dem i ströbrödet och stek dem i smör och olivolja ca 3 minuter på varje sida.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey