Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Rabarberkräm
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
INGREDIENSER (4 port)
E
4-6 rabarberstjälkar
E
4 dl av vatten
E
1-1,5 dl av socker
E
2 msk av potatismjöl
Skölj och skala rabarbern.
Skär den i mindre bitar. Koka upp vatten och socker och lägg i rabarbern.
Koka under lock tills rabarbern är mjuk, 5-10 minuter.
Rör ut potatismjölet i lite vatten.
Häll det i kastrullen under omrörning.
Låt krämen bara koka upp och ta den genast från plattan.
Annars kan den bli seg.
Häll upp krämen och sockra på ytan så att den inte blir seg.
Serveras direkt med mjölk!
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey