Råraka med avokado- och bönsalva

Råraka

E2 morötter, skalade
E3 potatis, skalade
E1 zucchini
E0,75 tsk av salt
E1 krm av peppar

Avokado- och bönsalva

E2 avocados
E1 burk av kidneybönor
E3 msk av olivolja
E1 tsk av fransk senap
E0,5 dl av citronsaft, pressad
E2 krm av salt
E1 krm av peppar
  1. Riv grönsakerna på den grövsta delen på rivjärnet.
  2. Krama ur dem ordentligt.
  3. Salta och peppra.
  4. Hetta upp en stekpanna.
  5. Lägg i en klick smör och lite olja.
  6. Stek en stor råraka på person eller flera små.
  7. Dela och gröp ur avokadon och skär i mindre bitar.
  8. Häll bönorna i ett durkslag och skölj dem med vatten.
  9. Hacka dem i lite mindre bitar.
  10. Blanda olivolja med citronsaften och fransk senap i en skål.
  11. Blanda ner avokado och bönor.
  12. Smaka av med salt och peppar.
  13. Servera rårakorna med salsa och lite basilika.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. View more
Okey