Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Råraka med avokado- och bönsalva
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
Råraka
E
2 morötter, skalade
E
3 potatis, skalade
E
1 zucchini
E
0,75 tsk av salt
E
1 krm av peppar
Avokado- och bönsalva
E
2 avocados
E
1 burk av kidneybönor
E
3 msk av olivolja
E
1 tsk av fransk senap
E
0,5 dl av citronsaft, pressad
E
2 krm av salt
E
1 krm av peppar
Riv grönsakerna på den grövsta delen på rivjärnet.
Krama ur dem ordentligt.
Salta och peppra.
Hetta upp en stekpanna.
Lägg i en klick smör och lite olja.
Stek en stor råraka på person eller flera små.
Dela och gröp ur avokadon och skär i mindre bitar.
Häll bönorna i ett durkslag och skölj dem med vatten.
Hacka dem i lite mindre bitar.
Blanda olivolja med citronsaften och fransk senap i en skål.
Blanda ner avokado och bönor.
Smaka av med salt och peppar.
Servera rårakorna med salsa och lite basilika.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey