Öppettider
Ekobutiken
Utlämningsställen
Bilda ett utlämningsställe
Grönsaksprenumeration
Våra odlare
Biotrading
Bjärhus
Dagstorps fruktodling
Eosta
Råby Biogrönt
Tor Magnussons handelsträdgård
Søbogaard
Vidablick
Ängsögård
Recept
KRAV
För företag
Inspiration
Kalendarium
Om Mossagården
Framtidens hampacafé
Kultur, events & lärande
Hampalivsmedel
Framtidens lantbruk
Gårdsbutik och e-handel
Stiftelsen
Vår historia
Jobb/volontär
Logga in
Välj en sida
Ugnsbakat äpple med kiwi
Fisk, kyckling & kött
Biffar & pajer
Pasta
Soppor
Såser & tillbehör
Små & förrätter
Sallader
Grönsaker & rotfrukter
Grytor & gratänger
Efterrätt
INGREDIENSER (1 port)
E
1 äpple
E
0,5 kiwi
E
2 msk av vaniljsås
Skala äpplet och gröp ur kärnhuset.
Ugnsbaka äpplet ca 30 minuter i 175 grader.
Skala kiwin och hacka i småbitar.
Fyll äpplet med kiwin och strö över lite kanel.
Toppa med vaniljsås och servera direkt.
Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra ditt besök. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
View more
Okey